maandag 20 juni 2011

Toelatingsgesprek Master Leren en Innoveren

Vandaag 20 juni heb ik het toelatingsgesprek gehad met Hannneke de Laat, opleidingsmanager Master Leren en Innoveren van de STOAS Hogeschool.
Het gesprek werd vormgegeven rond de intakeportfolio welke ik heb opgesteld aan de hand van de toelatingseisen. Het was vooral ook een inspirerend gesprek waarbij mij het duidelijk werd hoe belangrijk het is dat binnen een organisatie innoveringsprocessen plaatsvinden. Hanneke gaf mij namen en websites waar ik meer informatie kan vinden ter voorbereiding op mijn onderzoek innovatie opdracht. Zo zit ik zelf op het spoor van het ontwikkelen van digitaal materiaal voor de opleiding maar het kan veel verder door ook te onderzoeken inhoeverre het curiculum e-didaktisch kan worden vormgegeven. Duidelijk is wel dat mijn onderzoek innovatie opdracht nog concretere vormen moet gaan krijgen. Maar daar is alle tijd voor verzekerde Hanneke mij.
Verder ben ik geinformeerd over de Master als opleiding en kreeg ik te horen waar de summer-course dit jaar plaats gaat vinden: Riga in Letland. Hopelijk wordt mijn lerarenbeurs aanvraag gehonoreerd en kan ik dinsdag de 23ste op het vliegtuig stappen.
En oja dit is mijn eerste bericht in mijn blog d.i.p.,waar ik mijn bevindingen, hersenspinsels, vragen, problemen, hypotheses en al wat niet meer zij aangaande de Master Leren en Innoveren noteer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten